Интимно разкрасяване или лабиопластика?

Почувствай се добре! Очакваме те в İstanbul Quasar!

„Интимно разкрасяване или лабиопластика? Няма нужда от объркване относно концепцията на двете интервенции. Точно както няма нужда да знаете анатомията или медицинските термини на латински. Лабиопластиката е името на операцията, която естетически намалява по-големите от нормалните, нагънати и увиснали вътрешни срамни устни на входа на влагалището.

Интимното разкрасяване обаче е с по-широка приложимост. Например жена на средна възраст, която е родила вагинално (нормално), не би могла да се справи с проблемите си само с  лабиопластика. Подобно на областта на лицето, в областта на вагината има загуба на мастна, мускулна и костна тъкан поради възрастта. С раждането на дете, щетите стават двойни. Наблюдава се често и уринарна инконтиненция. Ето защо, ако желанието на пациента е пълно подмладяване и възстановяване на зоната, правилната процедура е интимно разкрасяване. Пациентите, които имат естетични и медицински проблеми само със своите срамни устни, без други оплаквания в областта, са подходящи за лабиопластика.

В крак с развиващите се технологии, в клиниката ни ние използваме RF-радиочестотно устройство за премахване на излишната тъкан. Причината да го използваме е, че за разлика от лазера и електрокаутерирането, RF устройството не причинява нараняване или кървене.

Операциите, извършвани с радиочестота, позволяват по -лесно и по -добро оформяне на вътрешните срамни устни. Така нашите специалисти успяват да поправят текущия проблем по по -добър начин. С предимствата на радиочестотната технология, пациентът се възстановяваме много по-бързо, отколкото след лабиопластика. Пациентът може да се върне у дома веднага след операцията, а към нормалния си начин на живот, след ден -два.

bg_BG