С истории от реалния живот можете да проследите опита на нашите пациенти и да проследите процеса, който те изпитват до най-малките подробности.

Париса Стоунс

Estetik International, Турция и една от малкото клиники в света … за какво мислите, нашата естетика на базата, която може да се комуникира на всеки език?

https://youtu.be/9A0yFvIyP08https://youtu.be/bIIw8q0h3_8

Дина Хелми

На какво обръщате внимание при избора на пластичен хирург? Това е историята на Дина Хелми.

Марта Техада

Какво се случва в Estetik International? Марта Техада разказва.

https://youtu.be/5eA0loKsmqMhttps://youtu.be/OfSaTWCLKT8

Анна и Бамби

Британските красавици, Бамби и Анна посетиха Estetik International. В допълнение към личните грижи, Ана преживя и естетичната операция, която искаше.

Йелена Карлеуша

Известната певица Йелена Карлеуша ни посети. Нашите гости, идващи от чужбина, ни разказаха за впечатленията си от Est International Искаме да чуем вашите мисли: Какво очаквате от клиника по пластична хирургия?

https://youtu.be/wiT4VLiY3QEhttps://youtu.be/4IklNT9Petw

Наоми Белфор

Естетиката е сближаването на изкуството и науката. Какво мислите?

Холандският модел Наоми Белфор посети нашата клиника и сподели впечатленията си с нас. Скъпи последователи, знаете ли някакво приложение в областта на естетиката, което нямаме?

бразилско дупе

Амбър

Амбър, постигна желаните резултати след BBL и се върна в Лондон с добри пожелания. Надяваме се да се видим отново!

https://youtu.be/tk7F33nAUS4https://youtu.be/t5xBpGxzR08

Корекция на уши с конци

Терезе Калман

Отопластиката може да се изпълни в рамките на 5 минути в Estetik International

Ринопластика

Алберто Дел Рей

Ринопластиката има голямо значение не само за дамите, но и за господата. Какво мислите?

https://youtu.be/vJr5g6G_Ewchttps://youtu.be/dRJXrd3Z0hE

Дигитална стоматология

Синтия Харис

Синтия се обърна към нашата клиника и разказа недоволството си с усмивката си. При клиничен преглед беше установено, че тя има твърде много венци, „с други думи“, тя показва твърде много от венците си, когато се усмихва, а също така има тъмно пигментирана венца.

Когато правим анализ на зъбите, някои от тях са претъпкани, някои от тях имат пропуски (диастема) между следващия зъб. Със снимкова и видео поддръжка направихме лице (хармония на лицето, контура на устните и опора и т.н.) и анализ на зъбите и проектиране на зъбите по цифров начин, който е подходящ за нея. Според цифровата работа направихме макет в устата й, за да проверим крайния резултат. След одобрение започнахме с операция на венците (депигментация, преоформяне на венеца, удължаване на короната) с помощта на високотехнологичен лазер, който има предимства като липса на кървене, без конци и кратък период на заздравяване. След заздравяването на венците останахме с впечатление от технологията CAD-CAM (Computer Aid Design-Computer Aid Manufacturing). По този начин за кратък период от време ламинираните фурнири бяха готови да допълнят красотата й.

ОРГАНИЧНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА

Серкан Танирган

https://youtu.be/Fa-_U3kSBMEhttps://youtu.be/GUd49hzFcIo

БРАЗИЛСКО ДУПЕ

Дженифър Памплона

Дженифър Памплона разказва за своя опит. Ще видите страхотния резултат.

БРАЗИЛСКО ДУПЕ

Estetik International – VIP Experience

https://youtu.be/y6PslzOmUAUhttps://vimeo.com/176280796

Техника Spider Web

Pixee Fox в Истанбул

„Имах най -доброто преживяване в Истанбул и Estetik International … Благодаря Ви, Доктор Б!“

Здравейте, аз съм Pixee Fox, мечтата ми е да изглеждам като кукла Барби и по този начин опитвам всякакви естетични хирургични операции за лицето и тялото си. Свързах се с пластичния хирург Бюлент Чихантимур, който разработи техниката на паяжината. Исках лицето ми да се свие малко и да премахна ожулването, причинено от операциите, които съм правил досега. Разказах му за проблемите си относно лицето си. Особено, когато му казах, че искам контурът на челюстта да бъде по -конкретен, той ми каза, че естетиката на Паяжината е подходяща за мен. В рамките на средно 1 час имах прекрасен резултат с операцията, която беше.

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА

Карл Дейтър

„Преди това имах три трансплантации на коса, като всяка от тях беше разочарование.“

Основната причина да ме доведете до Estetik International е, че органичната трансплантация на коса е разработена от хирург, в нея има технология на стволови клетки и най -важното е, че естетичният хирург Бюлент Чихантимур също е направил това върху себе си. Когато разговарях с него, със сигурност не знаех, че му е трансплантирана косата. Не бих повярвал, ако не видях снимките от преди процедурата. Резултатите са много успешни. Специалисти по трансплантация на коса, грижовни медицински сестри, накратко, целият екип е изключително осведомен и опитен. Бих предложил на всички органичната трансплантация на коса.

https://youtu.be/C9ER_4N-dkohttps://vimeo.com/178031281

Техника Spider Web

Йоаким

„Аз съм бивш модел и в момента съм организатор на конкурс за красота.“

Ето защо, тъй като работата винаги е върху красотата, дойдох в Estetik International за някаква загуба на форма, която се появи с възрастта ми. В моята страна няма такива болници. За всяка операция трябва да отидете в различни центрове, но в Estetik International всичко е заедно, можете да се отървете от признаци на стареене и дори да получите коса. Можете да получите всички видове лечения в един център. Изследването, което направих онлайн и виждайки свидетелствата на пациентите, наистина привлече вниманието ми. Бих искал да благодаря на екипа, който общува с мен при първоначалното ми запитване, за посрещането на летището, страхотното обслужване в хотела и през целия процес.

История на Денислова

„Може би проблемът на дъщеря ми беше въпрос, който никой няма.“

Тя е родена като съединен близнак и има дълбока кухина, образувана, когато торсът й е отделен от близнака. Когато беше малък, той имаше много операции, но не можеше да бъде поправен по никакъв начин. Дъщеря ми расте и тази ситуация вече започна да я разстройва. Постоянно се гледаше в огледалото, критикуваше себе си, губеше самочувствието си. Открихме Estetik International с предложение на приятел. Те попълниха празнината със собствената й мазнина и решиха проблема. Тук правят невероятни неща. Като майка ви предлагам безкрайните си благодарности.

https://youtu.be/2ncpQCFuHNchttps://youtu.be/kJ5Z-GezgIU

Хасан Мохамед, Англия

„Мисля, че направих проучване за около 4 месеца, преди да реша за операция на носа и операция на ухото“

Много от приятелите ми предложиха Истанбул и особено Estetik International. Получих много добра информация онлайн. Професионалният екип от международни пациенти беше страхотен и много информативен. Те отговориха на всичките ми въпроси и притеснения, преди да заминат за Турция. Направих отопластика без разрези, лечебният процес беше много лесен. Имах операция на носа. Основният ми проблем с носа беше, че не беше женски. Estetik International го направи. Целият екип е страхотен!

ОРГАНИЧНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА

Дан, Швеция

Преди да отлети обратно в страната си един ден след операцията, Дан, нашият пациент от Швеция, ни разказа за своята процедура по органична трансплантация на коса, направена в Estetik International. Пожелаваме на нашия пациент добро възстановяване и щастлив живот с новата му коса

https://youtu.be/wS9Ag-osHSghttps://youtu.be/F4kaTRo8C-A

ОРГАНИЧНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА

Кристиан Розенквист

„Чувствах се като знаменитост тук, много съм щастлив, отколкото го направих … С техниките на стволовите клетки препоръчвам на всички хора да го направят“

Дълго мислех за трансплантация на коса. Мога да кажа, че съм направил много изследвания по тази тема. Дори използвах билкови продукти за извличане на коса, лекарства за извличане на коса преди, както много хора, страдащи от косопад. Но нищо не ми действаше. Причината за избора на органична трансплантация на коса е, че идеята и резултатите са много добри. Бях много впечатлен от успеха на резултатите, когато разгледах снимките преди и след. Estetik International предлага професионално обслужване. Това е наистина важно. Благодаря на всички.

Бенито Пистоне, Италия

„Най -любезният персонал, най -надеждният медицински екип и услуги 5 звезди. Благодаря ви Estetik International!“

https://www.youtube.com/watch?v=HBU9wtUuDvQhttps://www.youtube.com/watch?v=zDSCIhtl4qY

Пациенти от Малта

„ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДР. B НА ВСИЧКИ НАШИ ПРИЯТЕЛИ И РОДИНИ​“

БРАЗИЛСКО ДУПЕ

Дженифър Памплона

„От всичките ми операции единственото ми съжаление беше носовата ми операция, извършена в Бразилия. Д -р Бюлент даде перфектния нос, който винаги съм искал. много благодаря.“

Казвам се Дженифър Памплона, на 25 години съм и съм Бразилия, запознах се с доктор Бюлент чрез общ приятел. Изтървах неуспешна работа, от която бях толкова нещастен. Бях посрещнат много и всички бяха толкова мили и професионални. Имах много операции преди, съжалявах само за една, която беше носовата ми работа, която беше неуспешна. Прекарах няколко години в търсене на подходящия лекар, докато приятелят ми не ме запозна с д -р Бюлент, знаех, че намерих подходящия лекар, след като видях снимките преди и след на неговия уебсайт и акаунт в instagram. Бих искал да благодаря на д -р Bülent и Estetik International за перфектното изживяване.

https://www.youtube.com/watch?v=AzwGRgXuRzchttps://www.youtube.com/watch?v=rDv4LFsGZkE

УГОЛЕМЯВАНЕ НА БЮСТ

Топ модел Барбара

„Благодаря на д -р Бюлент Чихантимур за прекратяването на страданието ми при една неуспешна операция.“

Направих операция за увеличаване на гърдите във Венецуела, която имаше ужасни резултати. Гърдите ми не бяха във форма и имах проблеми при движение. Дори сънят беше кошмар. кариерата ми за моделиране се оказа лоша, като всяка фотосесия се отменяше една след друга. Попаднах на работата на д -р Бюлент в интернет. Свързах се с неговата клиника, която ми каза, че трябва да изчакам, преди да направя друга операция. След 6 месеца най -накрая пътувах до Турция. Взеха ме от летището и уредиха всичко. Нямах от какво да се притеснявам. Благодарение на Estetik International & д -р Бюлент Чихантимур съм много доволна от новия си вид.

bg_BG