Estetik International – Истанбул

Нашият клон Quasar в квартал Mecidiyeköy в Истанбул, обслужва на най-високо ниво своите пациенти с последно поколение медицинска апаратура и професионално подготвени експерти във всяка една област на пластичната естетична хирургия.

Estetik International – Quasar e един от най- широко профилираните естетични здравни центрове. Клиниката специализира в областта на развитието на медицинския туризъм по отношение на естетичната хирургия и всички нейни медицински приложения.

Здравето и красотата на нашите пациенти са наш основен приоритет. Ние вярваме, че успешните пластични операции са тези операции, които разкриват именно жизнеността на пациента и е невъзможно да бъдат забелязани.

С над 50 служители в нашия клон „Byomed“ в Истанбул, ние се стремим да подсигурим удобството и комфорта всички наши гости преди и по време на техния престоя в клиникa Estetik International. Наша цел и отговорност е да предоставим на пациентите си всички необходими за тях удобства да се чувстват добре физически, духовно и социално, като съзнаваме, че това е тяхното най-основно човешко право.

 

Освен всички видове естетични и хирургични услуги, които предлага клиника Quasar, там се провеждат и голяма част от изследванията и разработките на нови методи, медицински приложения и технологии като : неоперативното подмладяване с конци, органична трансплантация на коса, Spider Web Aesthetic, лечение на скалпа, лазерно лечение и лазерна епилация, озонотерапия, изготвяне на специален хранителен режим, всички техники без никакви операции за отслабване и целулит.

bg_BG