Пластична хирургия на модели

Модел на пластична хирургия с опит „Барби вагина” в Истанбул Истинската Барби, Pixee Fox, се връща отново в Истанбул, за да се срещне с естетичния, пластичен и реконструктивен хирург д -р Бюлент Чихантимур, основател на техниката за разкрасяване на гениталиите, Pixee Fox, победител в изобретателната пластична хирургия на 2016 г. в Лас Вегас на изложението Eesthetic.

Модел на пластична хирургия с опит „Вагината на Барби“ в Истанбул

Истинската Барби, Pixee Fox, се връща отново в Истанбул, за да се срещне с естетичния, пластичен и реконструктивен хирург д -р Бюлент Чихантимур, основател на техниката за разкрасяване на гениталиите

Pixee Fox, победителката в изобретателната пластична хирургия за 2016 г. в Лас Вегас на Aesthetic Show, известна също така, че е претърпяла много естетични операции, за да изглежда, че любимият й анимационен герой отново се завръща в Истанбул след последното си посещение през юни когато тя посети естетичен, пластичен и реконструктивен хирург д -р Бюлент Чихантимур, за да има естетика на Паяжината. Фокс привлече вниманието на медиите към себе си. Истинската кукла Барби, Pixee Fox, продължава да следва мечтите си и сега изпитва техниката за разкрасяване на гениталиите, разработена от Cihantimur (и наградена от Golden Bistoury през 2014 г.). Освен това, Pixee направи органична инжекция за косата си и сподели хирургичния процес чрез профила си в социалните мрежи с последователите си.

Какво е разкрасяване на гениталиите?

Тази част от тялото заема важно място в живота на жените, не само физически, но и психически. Пиксе Фокс дойде за тази процедура с желанието си да има Барби Вагина, тъй като е известна като Човешка Барби. С тази наградена техника за разкрасяване на гениталиите, приложена върху Pixee, гениталната област беше прекроена във форма, сякаш принадлежеше на тийнейджърка. за много жени. Не само физически, но и психически жените заслужават и имат право на всякакъв вид разкрасяване. Ето защо вагиналната област се разглежда като цяло и е необходимо цялостно разкрасяване. Независимо дали тези щети са причинени от раждане или стареене, те не се случват просто в една област. Точно като цялото тяло може да се появи загуба на форма.

В допълнение към това, Pixee е инжектирала органични стволови клетки за косата си с желанието си да има по -пълна, по -дебела и по -здрава коса, тази инжекция дава предимство на скалпа за космените фоликули, съживява зоната, придава обем на косата и предотвратява косопада. Fox отново ще бъде гост на шоуто на д -р Оз. Прегледът, планирането на операцията и здравните проверки на Pixee Fox бяха извършени от хирург Бюлент Чихантимур в новата клиника DoctorB на Център Зорлу в Истанбул. Pixee дойде заедно с членовете на пресата, даде интервюта и на следващия ден беше откаран в операцията. Pixee Fox, която ще лети до Съединените американски щати след естетическите приложения, ще бъде гост в едно от най-гледаните телевизионни предавания в САЩ, шоуто на д-р Оз, представено от турско-американския доктор Мехмет Йоз.

bg_BG