Корекция на уши с конци

За пациентите, които имат увисване в областта на шията поради тежестта и процеса на стареене, повдигането на врата може да бъде от полза. При операцията за повдигане на шията премахваме излишната кожа и мастна тъкан в областта на шията.

Какво представлява корекцията на уши с конец?

Проблемът с изпъкналото ухо е причинен от изкривяването на ушите, перпендикулярни на черепа с анатомично различното положение на ушите. Тази деформация, която влияе естетически върху красотата на лицето, също причинява вреда на самочувствието поради подигравки, особено в детството. Нашите пациенти, които страдат от различни проблеми с видно ухо, се оплакват, че не могат да си завържат косата, както желаят, че не могат да оформят косата си както искат, и дори не използват шапка. Те могат лесно да премахнат тази деформация с видна ушна естетика с конец. Изтъкната ушна естетика с нишка е операция без разкъсване, която може да се приложи при пациенти с външна пролука в ушната мида като алтернатива на класическата автопластика. метод, разработен от нашия основател Op. Д -р Бюлент Чихантимур и се прилага в международните клиники на Estetik, тъй като Тъй като медицинските нишки се използват за издърпване на ушната мида до правилното положение, тя се нарича Изтъкната ушна естетика с нишка.

Кой може да се подложи на корекция на уши с конец?

Видна ушна естетика с конец може да се приложи към лица с проблеми със симетрията на ухото, тези с пропуски в ушната смазка, тези, които не искат да се изправят пред възможните рискове от операции и тези, които не желаят никаква обща анестезия и белег на разкъсване. Тъй като ушите завършват своето развитие на 6-годишна възраст, препоръчваме на децата да имат Изтъкната ушна естетика с нишка до 6-годишна възраст, за да подпомогнат психо-социалното им развитие. направени във външната област на ухото, няма да възникнат проблеми във връзка със слуха.

 

Предимства на видната ушна естетика с конец

Изтъкнатата ушна естетика с конец има много предимства. Особено;

 

  • Това е техника без операция и може да се приложи много лесно
  • Не съдържа възможните рискове от хирургични операции
  • Операцията приключва в рамките на 10-15 минути (имахме някои пациенти, които имаха видна ушна естетика с конец за 9,5 минути)
  • Процесът на възстановяване е изключително бърз
  • Няма кървене, тъй като интервенцията е върху хрущял с микро вход
  • Няма разкъсване, тъй като нишките се поставят с помощта на иглата.
  • Пациентът може незабавно да се включи в социалния живот.

Как се прави корекция на уши с конец?

Разликата между и симетрията на ушите се проверяват в Известна ушна естетика с изследване на нишки. В зависимост от съвместното решение на пациента и хирурга ще се вземе обща или локална анестезия. Изтъкнатата ушна естетика с прилагане на конец започва с анестезията. Медицинската нишка, поставена от игла, се издърпва от горната хрущялна тъкан на ухото и се поставя подходящ ъгъл на ухото. Същата операция се извършва и на другото ухо и на местата, където иглата е поставена са покрити с малки ленти. Пациентът може да контролира ъгъла на ухото си по време и след процеса.

След корекция на ушите с конец

Пациентът преминава изключително комфортен лечебен процес след Изтъкнатата ушна естетика с конец. След като процедурата приключи, на главата на пациента се поставя лента за коса и пациентът се изписва. Пациентът може незабавно да се включи в социалния живот и се препоръчва предпазва ухото си от възможни удари за няколко дни.

Ще има ли отваряне след процедурата?

Видна ушна естетика с конец, разработена от нашия основател Op. Д -р Bülent Cihantimur,, е ефективна техника за коригиране на забележими деформации на ушите на хиляди пациенти и ние сме получили много добри резултати, тъй като проблемът с отварянето е наблюдаван само при 1 % от нашите пациенти и е установено, че това е причинено от някои въздействия веднага след операцията. Процедурата може лесно да се повтори с ревизионни процедури.

bg_BG