Лифтинг на вежди

Веждите оказват огромно въздействие върху изражението и цялостния вид на нашето лице. В зависимост от възрастта и подвижноста в зоната на челото, веждите с течение на времето, могат да паднат. Ъгълът в отличителните линии в зоната на междувеждието прави изражението ви да изглежда „разочаровано“ или „намръщено“. В същото време падналите вежди, придават по-уморен израз на лицето. Това са само едни от естетическите проблеми, от които най-често се оплаква почти всеки човек на средна възраст. Препоръчително е третирането на зоните на веждите, челото и околоочните области е да се правят едновременно поради близостта и разположението им на нашето лице. Ние от клиники Estetik International, препоръчваме най-често лифтингът на вежди да се прилага в допълнение с Естетика на горния клепач и естетика на челото за цялостен завършен вид на лицето.

Какво представлява неоперативният лифтинг на вежди с конци?

Модерната развиваща се технология позволява операциите за повдигане на веждите да се извършват чрез различни техники, които не оставят следи от разрези, не причиняват загуба на усещането в зоната. Неинвазивната роцедурата за вежди елиминира появата възможните рискове и усложнения при хирургични интервенции. За изпълнението на процедурата се прилага техника с конци. За постигането на оптимални резултати, лифтингът на вежди без операция се прилага в комбинация с други естетични приложения за лице като: Ботокс, Spider web aesthetic и Ултратерапия;

Предимства на повдигането на веждите без операция

  • Без следи от разрези
  • Без превръзки
  • Можете незабавно да се включите към социалния си живот
  • Времетраене на процедурата от 10 до 15 минути
  • Не се наблюдава загуба на чувствителност при текстурата на кожата
  • Тънките линии изчезват
  • Кожата придобива жизненост и свежест
  • Дълготрайно приложение, което не позволява на веждите да паднат отново

Какво представлява оперативният лифтинг на вежди?

Повдигането на веждите е известно още като повдигане на челото. Това е естетична хирургична процедура, която има за цел да съживи лицето в областта над веждите. Лифтинг процедурата може да повдигне и прекрои веждата, като подобри нейната форма и я удължи.

Кой е подходящ кандидат за процедура оперативен лифтинг на вежди?

Корекцията на веждите може да се прилага при мъже и жени, които чувстват тежест или дискомфорт поради естетиката на техните плоски вежди. Пациентите, които се интересуват от корекция на техните вежди, обикновено имат уморен, тъжен или по-стар вид, поради нежеланото тегло на горния клепач. Повечето пациенти, които искат да се подложат на лифтинг операция на веждите се нуждаят и от допълнителна консултация за естетика на горния клепач. Често пъти падането на веждата е породено от проблеми с горния клепач, в тези случаи се извършва комбинирана операция с процедура Блефаропластика в областта на горния клепач. Комбинацията от повдигане на веждите и естетика на горния клепач на пациентите изключително подходящ вариант, като трайна превенция срещу естествените процеси на гравитацията. Някои пациенти имат излишна кожа на клепачите, което е причина за натежаването на веждата и допринася за нарушаването на периферното зрение.

Какъв вид анестезия се използва за оперативния лифтинг на вежди?

Пациентите могат да предпочетат дълбока седация или обща анестезия. Процедурата може да се извърши и с местна анестезия, ако е одобрена от Вашия лекар.

Какво представлява неоперативният лифтинг на вежди с конци?

Операциите за повдигане на вежди могат да се извършват, като се използват различни техники, които не оставят никакви следи и не причиняват загуба на усещане в зоната. Нехирургичната процедура за повдигане на вежди с конци е с продължителност между 10-15 мин, като предотвратява всички възможни рискове и усложнения, които са възможни при хирургични интервенции.

bg_BG