Опростeна ринопластика

Опростената естетична ринопластика е минимално инвазивна процедура, известна също като нехирургична ринопластика. Простата ринопластика е най-ефективната нехирургична интервенция, която има за цел да оформи и реконструира носа, който е в централната част на лицето, като го приведе в съответствие с общия контур.

Защо да изберем Опростена Ринопластика?

За много пациенти ринопластиката е една от най-страховитите естетични процедури и пациентите не са склонни да се подложат на нея, поради възможата поява на травми, по време на следоперативния период. Другите резерви по отношение на ринопластиката са дългия процес на възстановяване, изключването на пациента от социалния живот и дискомфорта от използваните превръзки и тампони. Повечето от хората, които имат проблеми с носа си или които не харесват формата и размера му поради естетически проблеми, отлагат ринопластиката поради възможните усложнения, които ние разглеждаме. Поради тази причина опростената ринопластика е приложение, което осигурява максимален комфорт без използването на тампони или гипс, което премахва възможните споменати по-горе проблеми.

Кой може да се подложи на процедура Simple Rhinoplasty – Опростена Ринопластика?

При опростената ринопластика целта е да се повдигне върха на носа, който има птоза следствие възрастови изменения или родилна наследственост. Тези случаи не изискват радикална промяна. Арката на носа и кожата не се докосват, коригира се единствено върха на носа.

Приложения на Simple Rhinoplasty – Опростена Ринопластика

Опростената ринопластика има много предимства пред класическата ринопластика, като тя осигурява максимален комфорт на пациента по време на процеса на възстановяване. При опростената ринопластика не се използват тампони, гипс или друг вид превръзки. Прави се с местна анестезия и операцията завършва средно от 15 до 20 минути. Преди изпълнението на интервенцията, от пациента се изискват общо три на брой снимки – две в профил и една в анфас. Това е стандартна процедура, която може да бъде извършена и дистанционно чрез имейл, като се възползвате от нашите онлайн консултации със специалистите от клиники Estetik International. След изпратеното запитване, нашите лекари и специалисти подготвят необходимия дизайн в 3 различни варианта за вашия нос.

В зависимост от желанията на пациента, опростената ринопластика може да бъде извършена под местна упойка и пациентът да остане в съзнание. Различните техники за анестезия следват да бъдат изцяло съобразени спрямо вашия индивидуален случай и обсъдени с опериращия ви лекар. Върхът на носа се повдига и ако има лек проблем с дъгата, той може да се ускори. Простата ринопластика може да се направи и чрез комбиниране на различни естетични приложения без хирургическа намеса като Spider Web Aesthetics или Cihantimur Transfer Transfer. Следи се цялостния завършен вид на лицето, всяка проблемна зона може да бъде фиксирана. В рамките на 15-20 минути с опростената ринопластика, можете да носите мечтания от години нос само с една опростена практика.

bg_BG