Трансплантация на вежди

Веждите са рамката на нашето лице. Те играят много важна роля, подчертавайки основно нашите черти и очите. В резултат на периодичните модни тенденции, веждите могат да бъдат поставяни в различни форми. Именно поради тези временни модни течения и изтъняването на веждите през годините се появява и резултата на намръщения и по-строг вид. За решението на този проблем, нашите пациенти често прибягват до попълване на празните места чрез перманентен грим – татуировка. Всички извършени процедури по лицето, изискват голяма прецизност на изпълнение. Често се случва търсеният естествен ефект на веждите да не е постигнат и затова, ние препоръчваме процедура – Транспланстация на вежди.

Прилагане на трансплантация на вежди

Трансплантацията на вежди е процес на прехвърляне на здрави фоликули от донорска зона на веждите към приемната такава. След като сте избрали желаната от вас форма вежди, ние препоръчваме да направите консултация с нашите специалисти. Заедно с вас, те ще изберат най-добрия подход и стил на оформяне на вашите вежди. Средно около 3 месеца след изпълнената процедура за трансплантация, веждите започват да растат, като най-видим е ефектът след 7-8 месеца. След този период вие ще можете да оформите вашите вежди в напълно нова визия.

Предимства на трансплантацията на вежди

Трансплантация на вежди, дава възможност на пациентите да преустановят използването на грим и подлагането на перманентна пигментация за попълването на разредените вежди. Предимствата на тази процедура са, че тя може да бъде прилагана повторно при необходимост за постигането на по-голяма плътност. В тази посока можете да сте сигурни, че вашите вежди ще се повлияят положително, ще бъдат възстановени и ще имат един по-естествен и красив вид.

Защо да изберем Трансплантация на Вежди?

Възможните проблеми с оредяването на веждите или косата може да са чисто генетични проблеми, които да нямат нищо общо с модните тенденции. Процедурата за трансплантация на вежди използва техниката за трансплантация на коса, като това е най-естественото и практично решение на проблема.

bg_BG