Уголемяване на устни

Уголемяването на устните е едно от естетическите приложения, които допринасят за красотата на лицето.

Какво представлява уголемяването на устните?

Уголемяването на устните е едно от естетическите приложения, които допринасят за красотата на лицето. По-обемните и свежи устни от древни времена са били едни от естетичните белези, които са привличали противоположния пол. Четирите най-важни области на лицето са – косата, очите, кожата и устните. Те трябва да бъдат винаги привлекателни и хармонизирани. Естетичната хирургия и хората, които са наясно с тази ситуация се стремят да предадат желаната форма на устните на нашите пациенти, като им предоставим възможноста те да се възползват както от козметични, така и от всички други естетически приложения.

Кой може да се подложи на процедура за уголемяване на устните?

Ако искате промяна и по рождение вашите устни са по-тънки или поради различни причини, устните ви имат асиметрия, свързана с възрастта, както и ако, имате вече бръчици по краищата на устните, то вие сте напълно подходящ кандидат за процедура уголемяване на устните. Желаната форма устни е напълно постижима чрез различни техники и естетични приложения.

Уголемяване на устни чрез трансфер на мазнини

Уголемяването на устните е възможно да се извърши без използването на изкуствени пълнещи материали и вещества в тялото. Това прави процедурата напълно съвместима с организма на всеки един пациент. Поради тази причина използваме техниката за прехвърляне на мазнини Cihantimur в естетиката за уголемяване на устни. Тази техника е различна от класическите мастни инжекции, като за нейното изпълнение, от друга зона на тялото на пациента се извлича мастна тъкан. Cihantimur Fat Transfer събира мазнините в затворена липоцидна система, която не позволява на клетките да имат никакъв контакт с въздуха. Съществуващите мастни клетки остават живи и имат обогатената структура на стволовата клетка. След това готовият мастен филър е поставен обратно в областта на устните, като той незабавно се разпознава от организма. Процедурата е максимално щадяща и не води до странични алергии и усложнения. Резултатът от процедурата са по-свежи, по-хидратирани и по-естествени устни. Процедурата за уголемяване на устните чрез трансфер на собствена мазнина е приложим в комбинация с различни техники за нехирургично разкрасяване на лицето. Живите стволови клетки, събрани с техниката за прехвърляне на мазнини Cihantimur, могат да се използват като приложение чрез инжектиране в  зоните за оформяне на скулите, тъмните кръгове под около очите и Spider Web Technique. При тези процедури се извършва и пълно подмладяване на лицето, което се планира според предпочитанията на пациентите.

Ползи и предимства от трансфера на мазнини при уголемяването на устни

Предимствата от преноса на мазнини с техниката Cihantimur са:

  • По-хидратирани, по-свежи и по-пълни устни;
  • Бързо уголемяване на устните с практическо приложение;
  • Без риск от алергии и усложнения;
  • Използване на собствените мастни клетки на пациента;
  • По-дълготраен ефект от изкуствени пълнещи материали;
  • Регенерираща се и освежаваща структура на устните;
bg_BG