Естетична хирургия след отслабване

Ако сте сред хилядите хора, които са загубили изключително голямо тегло, ви поздравяваме. Да, това е невероятно, сега сте слаби! Успели сте! Годините, в които сте се мъчили и сте били недоволни от неуспешните диети, са минали.

Естетична хирургия след отслабване

Може би сте претърпели операция за намаляване на стомаха или сте постигнали невероятни ефекти с диета; и в двата случая е очевидно, че създавате ново тяло и нов живот за себе си.

Вече сте отслабнали, но какво се е случило с кожата ви? Отпускането, загубата на форма и естетическите проблеми създават нов проблем? Както казахме, хиляди хора страдат от подобни проблеми след загуба на тегло и за щастие операцията за оформяне на тялото, помага да придадете на тялото си по-естествен вид.

След загуба на тегло, за оформянето на тялото се извършват различни процедури при множеството проблеми на пациента. Ние споделяме тревогите на много от нашите пациенти с нашите хирургични процедури и постоянно ставаме свидетели на промените им преди и след това. Поради тази причина можем да разберем много добре вас и вашите притеснения.

Кой е подходящ за операция по оформяне на тялото?

Хората, които имат значителна загуба на тегло след бариатрична хирургия, диета или бременност и чието тяло има значително отпускане и излишна кожа, могат да се подложат на операция за оформяне на тялото. Отслабването може да бъде дълъг процес, при който тялото на човека, претърпял някаква деформация в резултат, може да го обезкуражи. В тези случаи е препоръчително да се предвиди операция по оформяне на тялото още при планирането на отслабването и да се разглежда като неразделна част от този процес. Прекомерната и увиснала кожа може да причини не само естетическо безпокойство, но и здравословни проблеми, вероятно причинени от кожни инфекции. Естетичната хирургия след отслабване е идеалното решение за всеки, който иска да премахне излишната кожата от тялото си. Процедурите за оформяне на тялото след бременност,диета и отслабване чрез упражнения ще ви помогнат да постигнете желания резултат.

Защо трябва да си направя операция за оформяне на тялото?

Пациентите, които предпочитат да отслабнат чрез бариатрична хирургия, трябва да направят драстична промяна за цял живот, като например промени в хранителните навици или начина си на живот. В допълнение към тези промени, естетичните процедури след бариатричната хирургия могат да се разглеждат като начин за премахване на излишната кожа, която причинява дразнене на останалата кожа по тялото, защото това са признаците, които пречат на пациентите да се наслаждават напълно на новите си тела. Операциите, които се прилагат за отстраняване на излишната кожа и увисване, дават различни хирургични възможности. Тези процедури са предназначени да усъвършенстват телата на пациентите след операция за отслабване, да коригират контурните линии и да им помогнат да се наслаждават на ежедневните си дейности.

Видове оформяне на тялото след отслабване

След загуба на тегло можем да разделим деформационните точки на цялото тяло на две части – лице и тяло. След загуба на тегло естетиката на лицето и оформянето на тялото се различават от класическите операции за същите зони. Най-важната разлика е стопяването на мазнините под кожата, т.е. текстурата на кожата, която не се свива след като мазнините се отстранят. Поради тази причина, интервенциите трябва да бъдат разглеждани като отделни процедури и операцията трябва да бъде различна от стандартната за зоните на лицето и тялото.

Какви приложения има оформянето на лице и тяло?

Според проучванията е известно, че същствува увисване на кожата, които при 4 от 5 пациента след загуба на тегло. Най-често засегнатите зони са коремът, гърдите, ръцете, вътрешната част на бедрата, гърба, горната част на коленете и лицето.

  • Процедури за оформяне на лице и тяло
  • Естетично разкрасяване на лицето
  • Естетика на гърдите
  • Липоскулптуриране
  • Лифтинг на корем
  • Естетика на ръцете
  • Естетика на краката
  • Естетика на седалището
  • Естетика на гърба
  • Опции за контур на тялото след отслабване

В зависимост от количеството загубено тегло и излишната ви кожа, можете да изберете една или да съчетаете няколко от тези интервенции.

bg_BG