FibroPlus - Фиброгел лечение

FibroPlus, известен също като автоложна клетъчна терапия с фибробласти, е много важна клетъчна терапия, която забавя стареенето и ревитализира кожата. Тя използва собствени фибробластни клетки на пациента, като всъщност това е персонализирана комбинация от лекарства, направени от собствените тъкани на пациента. Бръчките, които се появяват с възрастта, са един от проблемите, от които мъжете и жените страдат най-често. Бръчките се появяват поради липсата на колаген и еластин с течение на времето и постепенното намаляване на броя на тези клетки. Това може да бъде предотвратено чрез FibroPlus терапия.

Как да използвам FibroPlus и FibroGel?

Нашите специалисти преглеждат подробно вашето текущо състояние, вашата медицинска история и друга информация, за да получите най-добри резултати. След това се извършва подробен, систематичен и напълно уникален план за лечение според вашите нужди.

Кожна тъкан с размер на зърно леща се взима от задната част на ухото, ръката или чатала при стерилни условия. Няма да почувствате никаква болка, тъй като третираното място е изтръпнало с анестетичен крем. Освен това се взема малко кръв и се приготвя PRP. В клетките, които се култивират и репликират по този начин, се увеличава броят на стволовите клетки, насочени както към подобряване на качеството, така и към регенерация. Накратко, ефектът се увеличава много повече.

Получената проба от тъканта се изпраща в лабораторията заедно с напълно оборудвани асептични разтвори на базата на студена среда и се подготвя за производство.

След около месец, клетките достигат желаната плътност, фибробластните клетки се предоставят на Вашия лекар при стерилни условия в студена среда. Произведените клетки се инжектират в областта, която ще се третира. Тъй като 20 до 40 милиона фибробластни клетки се инжектират по време на всяка сесия, лечението се извършва в три сесии. Общо 100 милиона фиброзни клетки се инжектират в кожата на пациента в края на трите сесии.

Къде е приложим FibroGel?

  • Фибробластните клетки, трансплантирани в необходимите области, където се наблюдава стареене, осигуряват по-млад вид на кожата и възстановяват нейната еластичност.
  • Лечение на косопад и плешивост
  • Лечение на бръчки
  • При процедури за подмладяване на лицето с приложение на мезотерапия
  • Прекомерно отворени пори и петна, останали след заболявания като варицела или акне
  • Изгаряния, травматични кожни или хирургични белези
  • При гнойно или хронично възпаление
  • Бръчки по лицето

FibroGel може да се използва напълно безопасно при горе посочените проблеми.

bg_BG