O-Shot, StemShot (инжекции със стволови клетки или O-shot)

Какво е O-Shot?

O-shot е процедура, предназначена за инжектиране на стволови клетки на пациента в областта на влагалището при жени, които изпитват проблем със сексуалното удоволствие, оргазмичната функция и изпускат урина, при което няма странични ефекти.

O-Shot, инжектиран около клитора, обема на съединителната тъкан около клитора се увеличава, така че сексуалното удоволствие и чувствителността стават по-интензивни. Приложението на O-Shot няма риск от алергични реакции или предаване, тъй като се използва собствената стволова клетка на пациента.

P-Shot е ефективен

Ефектът на O-Shot е дълготраен поради факта, че се създават фактори за растежа на стволовите клетки.

O-Shot е бърза интервенция и не изисква операция.

O-Shot е натурална интервенция

При О-Shot на тялото ви не се прилага чуждо вещество. Собствените стволови клетки и растежните фактори на пациента се отделят и инжектират обратно в друга зона на пациента.

O-Shot процес

От пациента се събират 30 ml периферна кръв. След 20-минутен процес, се приготвят богати на тромбоцити плазма и стволови клетки, които съдържат растежни фактори. Преди приложението, вагиналната област се обезболява от специален крем с анестетичен ефект, така че пациентът да не чувства болка или дискомфорт по време на процедурата. За инжектиране на O-Shot във влагалището се използва малка игла.

Stem Shot

При процедурите P / O Shot се взема кръв на пациента и се използват естествените  растежни фактори. При P / O Stem Shot интервенции ние вземаме стволови клетки на пациента и сред тях венообразуващите стволови клетки, които имат ефект върху развитието и растежа на основната структура на пениса и клитора. Те се прехвърлят отново на пациента. Следователно ефектът е пряк, а не косвен.

Това е по-сложно и ефективно приложение, разработено като алтернатива на P-Shot и O-Shot. Вместо да се вземе от кръвта на пациента, се аспирира костнен мозък на пациента. Хематопоетични и мезенхимни стволови клетки, които достигат милиони в лабораторна среда, се инжектират в пениса или влагалището. Докато мезенхимните стволови клетки образуват съединителна тъкан, хематопоетичните стволови клетки осигуряват съдово образуване.

Процес при Stem Shot

На пациента се извършва аспирация на костен мозък. В комплекта за прехвърляне се поставят костен мозък и 3 туби с кръв на пациента. Нашият персонал доставя комплекта от костен мозък и кръв в лаборатория в студена среда (+ 4 ° C). Стволовите клетки, изолирани от костния мозък, се култивират. Стволовите клетки се множат чрез добавяне на подходяща среда при 37 ° С в инкубатор. Хематопоетични стволови клетки се трансферират на пациента 3 дни по-късно. След 1,5 месеца се дават мезенхимни стволови клетки след тестове за контрол на качеството. След 1 месец останалите мезенхимни стволови клетки се трансферират към третираната зона на пациента.

bg_BG