Процедури със стволови клетки

Стволовите клетки са градивни елементи на нашите тела. Те се намират в кръвта, костен мозък, мазнините и някои други тъкани.

Какво е стволова клетка?

Най-важната им характеристика е способността им да се трансформират в други тъкани чрез промяна и диференциация. Поради развиващата се технология и откриването на нови лечебни ефекти на стволовите клетки всеки ден, въпросите като съхранението и обработката на тези скъпоценни тъкани,  са изключително важни.

Днес стволовите клетки вече се използват при пациенти с рак, които претърпяват химиотерапия и лъчетерапия. Според изследванията, кръвта и имунната система се ревитализират при същите тези пациенти и дори те имат много успешни резултати от лечението при генетичните заболявания на кръвта.

В днешно време ние много добре разбираме, че стволовите клетки са бъдещето на медицината. Като част от семейството на Estetik International, решихме да ви предоставим ценна услуга за процедури със стволови клетки, докато в други лечебни заведения използват при лечение на инсулт, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, увреждания на гръбначния мозък, сърдечни и много генетични заболявания.

В нашата клиника, обръщаме специално внимание върху забавянето на стареенето, анти-стареещите терапии, проблемите с косопада и плешивостта, FibroGel лечения и съхранение на стволови клетки и тяхното повторно използване при необходимост.

Какво представляват процедурите със стволови клетки?

Стволовите клетки са най-мощното оръжие, което днес може да се бори срещу много болести, да спре прогреса на болестите, да забавя стареенето и дори да осигури дълъг и здравословен живот на човечеството.

Превъзходното приложение и невероятните възможности на тези клетки могат да стабилизират вашата имунна система и метаболитно състояние. Също така може да направи тялото ви устойчиво на патологични агенти и заболявания.

Стволовите клетки вече са част от системата за възстановяване на клетки. След като те са обогатени отново по време на интервенциите, те подобряват както заболяванията, така и общото здравословно състояние. Стволовите клетки имат уникален капацитет да откриват и възстановяват увредената област в организма.

Когато опитът на Estetik International Healthcare Group и невероятният успех на терапиите със стволови клетки се комбинират, резултатът е невероятно добър.

Можете да получите много по-ефективни резултати, като комбинирате вашите обогатени стволови клетки с различни хирургични процедури,

Например;

  • Те могат да бъдат интегрирани във всяка хирургическа интервенция, при която се извършва трансфер на мазнини;
  • Костни мозъчни стволови клетки, взети от бедрото, позволяват съдържанието на мазнини да остане много по-дълго в зоната, където те се прехвърлят, чрез вкарвайки ги в съдовата система;
  • Процедурите O-shot и P shot имжекции могат да решат проблеми като импотентност, оргазъм и дори проблеми с уринарно незадържане. (изпускане);
  • Когато се използват при трансплантация на коса, стволовите клетки на космения фоликул увеличават степента на задържане на трансплантираната коса и осигуряват допълнителна жизненост;
  • Когато се вземе от задната част на ухото и се усили с PRP система, комбинирано с лечение с плазмен гел FibroGel, това ви позволява да направите изключително полезно лечение за вашата кожа при акне, белези, бръчки и целулити;
  • Възможно е вашите зъбни стволови клетки да бъдат взети, умножени и съхранявани както и другите стволови клетки.
bg_BG