BBL - Бразилско Дупе

Естетиката на дупето е начин на повдигане и увеличаване на дупето, която осигурява по-млад, по-естествен и оформен вид на бедрата. Пациентите, които не харесват външния вид на бедрата си, могат да се подложат на естетическо разкрасяване на дупето, независимо от размера, формата или отпускането на кожа в зоната.

Как се извършва процедура BBL – Бразилско Дупе?

В естетическото разкрасяване на дупето, собствената мазнина на пациента се използва за оформяне на зоната на бедрата и постигане на максимално естествени резултати. Ако на пациента липсва достатъчно мазнина за прехвърляне, тя се замества с друг вид гелообразни материали или му се препоръчва поставянето на имплант.

Бразилското повдигане на дупето (BBL) е предпочитано предимно от хора, които искат да постигнат по-млад и свеж вид, изразителни бедра и правилен профил на тялото.

В тази хирургична процедура се използват собствените мазнини на пациента, като това е най-естественият начин за увеличаване на бедрата.

В естетиката за оформяне на дупето, ние трансферираме събраната мазнина от вашите регионални мастни натрупвания във възможно най-чистия и подходящ състав на мастните стволови клетки. Това помага да се постигнат дълготрайни и максимално естествени резултати. Екстракцията на мазнини се извършва чрез мини липосукция от донорната зона на пациента, след което те биват преработени и обогатени със стволови клетки. Преработката на мастната тъкан се извършва в специална центрофуга, която променя тяхната структура и състав. Последната стъпка е повторното инжектиране на мазнините в приемната зона – зоната на ханша. Процедурата е предназначена да запълни горния квадрант на бедрата ви. Това повдига дупето и го прави по-изразително.

За изпълнението на процедура BBl – Бразилско дупе, вашият опериращ лекар прави 1 мм вход в определените области на тялото и с помощта на 3 мм тънки канюли, той извлича нужните за процедурата мазнини. Малките отвори на канюлата ни позволяват да събираме оптимално и най-малките парченца мазнина.

Събраните мазнини с липосукция се центрофугират и техният състав се обогатява със стволови клетки. Само част от събраната донорска мазнина ще бъде инжектирана в зоната на ханша. В повечето случаи повече от 33% от извлечените мазнини са подходящи да бъдат поставени за повторно инжектиране. Следователно трансферът на стволови клетки увеличава постоянството на процедурата. Само най-добрите донорни мастни клетки се инжектират повторно в бедрата. Опитваме се да извлечем мазнини от най-малко две, за предпочитане три части на тялото на пациента, за да получим най-високо качество на мазнини. 

Подготовка

В естетическото разкрасяване на дупето, регионалните мастни натрупвания около различни части на тялото (обикновено коремната област) се събират и пренасят в бедрата. Чрез прилагането на специаления метод за трансфер на мазнини – Cihantimur, се предотвратява увреждането на клетките по време на пренасянето, гарантирайки тяхната трайност, която е една от най-важните стъпки. Операцията се извършва под определения вид анестезия и отнема около 1,5 до 2 часа. Приблизително 6 часа преди операцията, пациентът не трябва да приема никаква храна и вода. Това е единственото нещо, което се налага да спазите преди операцията за естетика на дупето.

Различни приложения на изпълнението на процедурата

Ако имате проблем с натрупването на мазнини в друга част на тялото, събирането на тази мазнина е друго предимство за по-добър външен вид. Уголемяване на гърдите, повдигане на гърдите и лифтинг на корема са операциите, които могат да се комбинират с повдигане на дупето за постигането на по-стегнат вид. Премахването на мазнините около талията също ще придаде по-изразител и фин вид на вашите пропорции. Ако е необходимо, тази операция може да се извърши и в комбинация с естетиката на дупето.

Защо трябва да се подложим на естетична процедура BBL?

Всички, които имат оплаквания от техния външния вид, позицията, обема и стегнатостта на бедрата си, имат неравномерно разпределение на мазнините в областта на ханша, поради честото наддаване или загуба на тегло. Те са подходящи кандидати за тази процедура. Не е нужно да живеете с нежеланата форма и обем. Не забравяйте, че този проблем има естествено изглеждащо, просто и ефективно решение! Това е най-модерният метод, използван за прехвърляне на мазнини в дупето. Този метод осигурява много мек и естествен вид. В същото време, тъй като прехвърлената мазнина е със собствена тъкан на пациента, няма риск от отхвърляне на организма.

 

 

Предимства

  • Плътно и естествено постигнат резултат
  • Освежен вид и здрава кожна тъкан
  • Бързо възстановяване
  • Елиминиране на регионалното натрупване на мазнини в нежеланите зони
  • Балансирана извивка на талията и ханша
bg_BG