Органична трансплантация на коса

Богатата на стволови клетки течност, приготвена от собствената мастна тъкан на пациента, се инжектира в зоната на трансплантация. По този начин мястото на приложение се подува, за да се осигури удобна зона за трансплантация и се избягват химически инжекции, които увреждат фоликулите при конвенционалната процедура за трансплантация на коса. Здравите космени фоликули, събрани от мястото на донора, се прехвърлят в проблемната зона.

Предимства на органичната трансплантация на коса

Инжектирането на стволови клетки, използвано при органична трансплантация на коса, предоставя много предимства на пациента. Предимствата за инжектиране на стволови клетки, използвано при органична трансплантация на коса са:

  • Областта на трансплантация е ефективна
  • Процедурата за трансплантация на коса става по-лесна
  • Позволява натурална интервенция, без намесата с химикали
  • Подхранва новопрехвърлените космени фоликули и увеличава степента на тяхното приемане от третираната зона
  • Осигурява до 96% успешни резултати в процедурата по трансплантация на коса
  • Улеснява растежа на по-жива, по-здрава и по-дълготрайна коса

Защо органична трансплантация на коса?

При конвенционалните процеси на трансплантация на коса, обикновено фокусът е върху донорското място и здравите космени фоликули. Присадките се взимат и прехвърлят в зоната без коса. Въпреки това има липса на собствени мазнини в плешивите области, които не успяват да осигурят подхранване на фоликулите. Ако се вгледате внимателно, ще видите, че кожата в зоната е по-близо до костта. Въпреки че се прехвърлят нови космени фоликули, вероятността за успех ще бъде много ниска.

Здравите фоликули на хората с плешивост са истинско „богатство“, защото такава намеса ще доведе до унищожаване на здрави космени фоликули след трансплантация на коса. Освен това знаем, че химикалите, които стадартно се инжектират в плешив скалп, за да се улесни трансплантацията на присадки и да осигури удобство за хирурга, уврежда здравите космени фоликули.

Органичната трансплантация на коса предоставя много важни предимства в този момент. Богата на мазнини инжекция със стволови клетки, приготвена от собствената мазнина на пациента, улеснява трансплантацията на коса и води до по-здрав скалп в областта на обезкосмяването.

Трансплантация на коса в Турция

Трансплантацията на коса е една от най-често срещаните естетични процедури, извършвани в Турция. Трансплантацията на коса предлага решение за много хора, страдащи от плешивост в Истанбул, а Estetik International Health Group, като пионер в областта, предлага различни възможности за лечение на косата. Estetik International, работеща в Истанбул, Анкара, Измир и Бурса със 7 различни центъра, е водеща институция в Турция.

Estetik International празнува своята 20-годишнина, като отвори най-големия естетически център в европейската част на Истанбул и запази своята главна, визионерска роля и иновативна перспектива. Органичната трансплантация на коса, разработена в лабораториите ни за научноизследователска и развойна дейност, помогна на много хора, особено чуждестранни клиенти, с решенията, които предоставя срещу косопад и плешивост. Много пациенти, които уверено казват „Estetik International за трансплантация на коса в Турция“, продължават живота си със здрава, гъста коса благодарение на разкрасителните резултати от нашите процедури.

Какво е органична трансплантация на коса?

Органичната трансплантация на коса, инициирана в резултат на 2-годишно R&D проучване в лабораториите на Estetik International, се извършва чрез инжектиране на стволови клетки, приготвяно от собствената мастна тъкан на пациента.

Един от най-важните недостатъци при трансплантацията на коса не е подготовката на мястото за трансплантация за процедурата. Трансплантацията на коса наистина е процедура на присаждане. Колкото по-качествени са пренесените космени фоликули и мястото на трансплантация, толкова по-добри са резултатите от процедурата за трансплантация на коса.

bg_BG