Трансплантация при рани и изгаряния

Пациентите са психологически облекчени и придобиват естествен вид чрез трансплантация на коса върху белези в окосмените зони. Невъзможно е да се премахне белегът на дадено място, но той може да бъде напълно покрит с фоликулен трансфер. Общият подход при белезите от изграряния е един и същ като при белезите от рани. Състоянието на кожата и кръвообращението в тази област се проверяват и белезите от изгаряне се затварят чрез прилагането на необходимата процедура. Премахването на белези от изгаряния и рани, които се намират в зоната на главата, веждите, мустаците и брадата, които значимо влияят на външния вид на човека, могат да бъдат скрити чрез трансплантация на космени фоликули, като по този начин ще възстановят самочувствието и няма повече да привлича вниманието на други хора.

Как се извършва трансплантация при белези от рани и изгаряния?

Подобно на трансплантацията на коса, здравите космени фоликули се прехвърлят в проблемната област. Тук трябва да се обърне внимание на необходимостта да се използва подмладяващо лечение, като стволови клетки, PRP, за да се съживи приемащата зона.

След процедурата

Можете да се отървете от този проблем, влияещ на външния ви вид с метода FUE, използван при трансплантацията на коса, само за няколко часа. Оперативния процес е под местна упойка и можете да се върнете към социалния си живот в рамките на няколко дни.

След трансплантация на брада и бакенбард

Средно се използват около 3000 фоликула по време на трансплантация на брада и около 600 фоликула при трансплантация на бакенбард. След трансплантация на брада и бакенбарди не остават белези. Ще постигнете напълно ефективни резултати, ако следвате предписанията и препоръките на Вашия лекар. Първите следи от кръвни съсиреци ще изчезнат след първото измиване на лицето до 24 часа по-късно. Зоната за трансплантация остава розова в продължение на две седмици и след това отново връща нормалния си вид.

bg_BG