Abdominal ECHTING

Коремна естетика, с други думи, естетика с шест опаковки е ефективно лечение, което добавя мускулния образ на корема и създава отличителен контур.

Кой може да има естетика на корема?

 • Тези, които не са имали корема, който са искали въпреки спорта, който правят
 • Тези, които искат по – естетично и спортно тяло
 • Тези, които искат да имат коремен образ за по -кратък период
  може да има коремна естетика.

Как се прилага коремната естетика?

Коремната естетика се извършва с помощта на метода на липоскулптурата в клиники на Estetik International. Липоскулптурата е форма на оформяне на тялото и се нарича още безболезнена липосукция. Liposculpture, одобрена от FDA и надеждна система, точно и прецизно оформя мазнините. Работи чрез микро входове и тънки вибрационни канюли. Движението нарушава мастните клетки и ги превръща в мастни емулсии. Когато прави всичко това, не уврежда кръвоносните съдове и нервите или не разкъсва мускулите. Тъй като има висока вибрация и абсорбираща функция, има оптимално въздействие и е полезно кожата да не остане гладка и да няма натъртвания. Поради структурата на канюлите, тя помага за отстраняване на мастната тъкан в чувствителни зони дори в труднодостъпни места. В коремната естетика, която може да се извърши под обща или локална анестезия, мускулите първо се намират и маркират. Техниката на липоскулптура се прилага върху извитите точки на мускулите и мазнините в тази област се изтъняват. Този процес, който се осъществява с микро входове, позволява на мускулите да се изтъняват и съществуващата мускулна структура става ясна. Ако има твърде много мазнини в коремната област, мазнината се получава от целия корем и след това се дава формата. Процесът продължава средно 1 час и разрезът не се извършва, тъй като се прилага с микровходове, лечебният процес е изключително комфортен.

Предимства на коремната естетика

 • Приложението е практично
 • Не се прави разкъсване
 • Това е безболезнен процес
 • Процесът се осъществява чрез микро входове, без следи
 • Процесът на оздравяване е кратък
 • Позволява ви да имате естетичен поглед върху коремните си мускули за кратко време

Коремна естетика

Много мъже и жени се опитват да бъдат успешни, като изпълняват интензивни спортни и диетични упражнения, за да осигурят тази ясна визия за коремните си органи. Компулсивните коремни упражнения са основното правило за увеличаване на дебелината на мускулите и те трябва да се правят редовно. Но въпреки целия този процес, понякога е невъзможно или отнема много време да се получи естетическия образ, който хората искат, защото мускулите остават под мастния слой. Коремната естетика означава намеса в тези мазнини в коремната област, придаване на мускулите на изображение на мускулите, а също и правене на основните мускули отличителни.

bg_BG