Естетика и здраве на пениса

1 на всеки 3 мъже в света не е доволен от размера на пениса и сексуалното си здраве. „Еякулирам твърде бързо“, „Има ли някакво лечение за преждевременна еякулация? Доста хора казаха така …

Тези, които са кандидатствали за лечение с P-Shot PRP, което е най-популярното приложение през последните години чрез търсене, също са … Въпреки това, късостта или тънкостта на пениса, еректилната дисфункция, инконтиненцията и изкривяването на пениса са проблеми, които имат решения. Процедурите осигуряват много комфортни лечебни процеси и добри резултати. Ние се стремим да намерим решения за сексуални и урогенитални проблеми при мъжете в нашите клиники на Международната здравна група по естетична медицина.

Според информацията, получена от изследователите, средната дължина на изправен пенис е 9 до 17 см при възрастен мъж. Според статистиката средният размер на пениса е дълъг 13 см с обиколка 3 см. Ако размерът на пениса е извън тези средни стойности, е възможно да се намерят решения с различни възможности за лечение. Лечението с P shot, лечението с преждевременна еякулация и лечението на проблеми с импотентността са сред най -популярните приложения в последно време.

Уголемяване и удебеляване на пениса

Трансферът на мазнини е едно от най -използваните лечения за уголемяване на пениса. Със същата процедура може да се постигне както удебеляване на пениса (по периферия), така и уголемяване (удължаване на пениса). Прилагането се извършва чрез отстраняване на регионалното масло и преработката му и прехвърлянето му в пениса.

Мазнините често се отстраняват от корема или бедрото чрез липосукция. След това маслото се центрофугира, филтрира, така че мастните клетки се изолират и други ненужни съставки се отстраняват. Впоследствие маслото се инжектира в ствола на пениса, като се използват специални техники за инжектиране, за да се осигури оцеляване на маслото. Тъй като клетките за трансфер на мазнини се получават от собственото тяло на пациента, няма риск от алергични реакции.
Кожата на пениса е тънка в областта между кожата и ствола на пениса и няма богато кръвоснабдяване. В резултат на това прехвърлянето на мазнини към пениса не е проблем при проблеми с ерекцията или причиняване на различни проблеми. Много е важно мазнината, прехвърлена към пениса, да е чиста и мастните клетки да останат живи по време на трансфера. За тази цел нашите хирурзи извършват процедурата, използвайки специална система. Регионите, където се взема мазнината, обикновено са стомаха, коремната област и долната част на гърба, а прехвърлянето на мазнините се извършва чрез затворен кръг. Затворената верига увеличава степента на оцеляване на маслото и намалява риска от инфекция поради факта, че то не е изложено на въздух по време на извличането и прехвърлянето на масло. Това е повтаряща се процедура.

Често задавани въпроси

Как се извършва трансфер на мазнини към пениса?
100cc масло се взема от пациента чрез липосукция в операционната среда. Коремът и вътрешната част на бедрото обикновено са предпочитани зони за трансфер на мазнини при липосукция. Мазнините се третират и 40-50 cc богати стволови клетки се инжектират навсякъде около пениса.

Повтаряща ли се е операцията?
Да, може да се повтори. Това е ваше собствено масло, не създава никакви проблеми.

Изпитвам ли еректилна дисфункция или някакви проблеми с пикочните пътища?
Не, в това приложение частите на ерекцията и пикочните пътища на пениса са напълно защитени. В дългосрочен план след процедурата не възниква нито деформация, нито проблем с ерекцията.

Лекува ли се главата на пениса?
Не. Не се извършва увеличение на главата, главата на пениса.

Колко скоро мога да имам полов акт?
След операцията след 2-3 седмици можете да се върнете към сексуалния си живот.

Ще знае ли партньорът ми, че съм претърпял тази операция?
Не, тя/той няма.

Кога трябва да започна да мастурбирам?
След 2-3 седмици операция можете да започнете да мастурбирате.

Болезнена ли е процедурата?
Не, това не е болезнена процедура.

Ще усетя ли болка по време на уриниране?
Не, няма да имате проблеми по време на уриниране

Колко голям ще бъде пенисът ми?
При инжектиране на мазнини се наблюдава увеличение на пениса от 8-9 см до 16-17 см. Но трябва да се има предвид, че по -късно ще има известно изтъняване с топенето на мазнините.

Трябва ли да получа PRP P-Shot?
В края на месеца след периода на възстановяване, лечението с PRP без операция на пениса за до 5 сесии ще осигури много по -добри резултати.

Priapus Shot или P-Shot® PRP (богата на тромбоцити плазма)

Целта на PRP, известен също като P-Shot, е да разреши възможни проблеми в региона със собствената кръв на пациента. Това лечение се препоръчва като 3 сесии за 5 месеца. Средно всеки месец може да се очаква удължаване с 5-7 мм и удебеляване с 3-5 мм. Възстановителните и регенеративните фактори, взети от собствената кръв на лицето, се инжектират в пениса и зоната е насочена към самовъзстановяване. Чрез инжектиране на тромбоцитите, които могат да се поправят и отделят от кръвта, в пениса, процесът на възстановяване в пениса започва автоматично. При лечението на PRP, тромбоцитите, инжектирани в увредените участъци от гъбестите тъкани, които осигуряват втвърдяване на пениса, ще възвърнат гъвкавостта на тези тъкани и ще гарантират, че тъканите не са пълни с достатъчно кръв. PShot терапията, която предлага и решение за еректилна дисфункция, може да се извършва и от всички мъже с реалистични очаквания, които са имали трансфер на мазнини към пениса и искат да запазят резултатите си.

Често задавани въпроси

Как се прилага PRP върху пениса?
Взема се кръвта на пациента и в нея се отделят регенериращите фактори. PRP (тромбоцитна богата плазма), известна още като „тромбоцитна богата плазма“, е инжекция за еднократна употреба, която след това се инжектира в пениса.

Какви са ползите от P изстрел?
Това е приложение, което възстановява зоната, инициира заздравяването на тъканите, увеличава съществуващите тъкани и осигурява подмладяване. Очаква се да реши проблема с втвърдяване, удебеляване и удължаване на пениса.

Колко сесии трябва да имам?
Въпреки че зависи от нуждите на човека, препоръчваме приложение за 5 сесии. Прилага се едномесечен процес на изчакване.

Колко часа отнема целият процес?
Вземането на кръв, дисоциацията, подготовката и инжектирането на PRP продължават от 30 до 45 минути.

Мога ли да се върна на работа веднага след операцията?
В деня на лечението можете да вършите ежедневната си работа веднага, можете да се върнете на работа.

Колко скоро мога да имам полов акт?
След лечението можете да имате полов акт.

Кога мога да видя ефективността на операцията?
Можете да видите ефекта след 2-3 седмици.

Укрепващо лечение (еректилна дисфункция)

При мъжете проблемът с еректилата или импотентността може да бъде причинен от много различни причини. Този проблем може да причини ситуации и притеснения като невъзможност за излекуване и невъзможност да се поддържа ерекцията. Това е състояние, което можем да наблюдаваме при възрастни мъже, както и при млади мъже. Според изследванията еректилната дисфункция се основава на органични причини със стойност 75%. Еректилната дисфункция включва нарушения с особено анатомични проблеми, хормони, съдови проблеми, възникване на нервната система, сърце, високо кръвно налягане или диабет, а при пушачите е по -често при мъжете. Чрез разработването на технологии можем лесно да диагностицираме основните причини за еректилна дисфункция и да инициираме подходящи протоколи за лечение. След разбиране на причините се извършва индивидуално планиране на лечението.
Високоенергийната терапия с ударна вълна (ESWT), PRP-Pshot терапията, инжекциите с мазнини и приложенията за пълнене са сред леченията, които осигуряват решения за импотентност и еректилна дисфункция.

Penile ESWT (ударно вълнова терапия)

Според изследванията се изчислява, че 1 от всеки 3 мъже на възраст над 40 години има еректилна дисфункция. Предвижда се тези проценти да се увеличават допълнително с увеличаване на възрастта. За да се реши този проблем, само 10% от възрастните мъже с еректилна дисфункция са съсредоточени върху този проблем Лечението с ударна вълна ESWT, което не изисква хоспитализация и които се прилагат протоколи за извънболнично лечение, ни позволява да постигнем добри резултати. Тази технология, която се използва при класическото лечение на раздробяване на камъни в бъбреците, се състои от широко фокусирани ударни звукови вълни. Този механизъм, който се реализира от електрохидравличната система, стимулира съдовете в пениса и увеличава притока на кръв и следователно решава проблема с ерекцията при пациенти с еректилна дисфункция. Тази терапия с ударна вълна, прилагана към пениса, улеснява разширяването на кръвоносните съдове в органа и по този начин дори малките съдове носят по -лесно кръв.

Често задавани въпроси

Как лечението с ESWT преодолява проблема с импотентността?
Пенисната артерия може лесно да остане пълна с кръв след стимулация, която осигурява ерекция. При артериална еректилна дисфункция ESWT ударно вълновата терапия подава повече кръв към пениса. По този начин количеството кръв се увеличава и проблемът с ерекцията се решава.

Как да разбера дали отговарям на условията за това лечение?
След провеждането на консултацията ще можете да определите дали сте подходящият кандидат.

Постоянен процес ли е?
Да, тя е постоянна.

Имам сърдечно -съдови заболявания / имам инфаркт / имам високо кръвно налягане / имам диабет / имам съдова обструкция / пия алкохол и пуша / имам висок холестерол, така че мога ли да продължа това лечение?
Да, можете и смятаме, че определено ще постигнете добри резултати.

Колко време отнема това лечение?
Лечението с ударна вълна на ESWT е приложение, което не изисква хоспитализация. Обикновено бих препоръчал 12 сесии. При това лечение, което се разпределя на 3 етапа, се прави почивка от 3 седмици след всеки 2 сесии и започва отново. Всяка сесия продължава общо 15 минути. Прилагат се различни области на пениса.

Кога мога да получа резултати?
Ще видите разликата веднага след първата сесия.

Болезнена ли е процедурата?
Не, това е безболезнена процедура.

Има ли някакви странични ефекти?
Не. Няма страничен ефект.

Операцията извършва ли се под анестезия?
Не, не изисква анестезия, защото не е болезнена процедура.

Лечение на изкривяване на пениса

Лечението на кривината на пениса е хирургична интервенция, насочена към коригиране на кривината на пениса. По принцип пенисът трябва да лежи плосък под ъгъл от 90 градуса спрямо тялото, в кривината на пениса, органът стои в посоките отляво-надясно-надолу нагоре, което показва, че това е проблем. Този проблем, който не стои под прав ъгъл спрямо тялото и се изразява като изкривяване на пениса, може да бъде вроден или да се развие в резултат на различни здравословни проблеми или травми в региона през по -късните години.

Вродената кривина на пениса често се определя като проблем в основната анатомична структура. Когато изследваме пениса, има 2 гъбести тъкани, които осигуряват ерекция, и други гъбести тъкани, които той се определя като пикочен тракт. Ако има проблем с развитието в някоя от тези 3 структури по време на бременност, пенисът ще бъде огънат по време на ерекция и проблемът с кривината на пениса ще бъде повдигнат. Вродена кривина на пениса може да възникне и при хипоспадия. В този случай пикочният мехур е по -нисък от мястото, където трябва да бъде, а в случай на ерекция, позицията на пениса се изтласква надолу.

Изкривяването на пениса, дължащо се на болестта на Peyronie, е най -значимият проблем при изкривяването на пениса, който се среща в по -късна възраст. Това е най -често срещаното състояние на кривина на пениса. Развива се поради калцификация, която възниква между кръвоносния съд, който осигурява втвърдяване, и външната обвивка. Болестта на Peyronie, която често се наблюдава при мъже на възраст над 50 години, също причинява болка по време на началния етап. Смята се, че диабетът предизвиква това състояние.

Има различни лечения за решаване на споменатите по -горе проблеми. При хипоспадия се извършва хирургична интервенция. Преди децата да навършат зряла възраст, уринарният отвор се премества в пениса.

При болестта на Пейрони ранната диагностика е много важна. Тъй като болката в пениса е първата индикация за този проблем, е много важно да се обърне внимание и да се контролира болката. Лекарствените терапии, шоковите терапии, инжекциите на колаген са много важни за решаването на проблема.
Изкривяването на пениса, дължащо се на напреднала болест на Петрони, се наблюдава при преминаване на болезнения период и изкривяване. Практическите лечения в ранните етапи могат да бъдат изпробвани. На този етап обаче хирургическата интервенция е от съществено значение. При лечението на хирургично изкривяване на пениса, изпълняващо просто техника на пликация, шевът (пликационен шев) се нанася върху противоположната страна на кривината и кривината се коригира. В напреднали случаи присадката, получена от вените на краката, се интегрира в зоните на плаките на пениса.

Често задавани въпроси

Колко часа отнема работата на кривината на пениса?
Операцията отнема около 1 час.

Има ли проблем с еректилната дисфункция след изкривяване на пениса?
Това е операция, която трябва да се извърши щателно и нашите хирурзи да извършват по много чувствителен и професионален начин. Операцията се извършва, като се обръща внимание на структурата на съдовия нерв. По този начин проблемът с втвърдяването не се изпитва.

Съзнава ли моят партньор, че съм имал тази операция за изкривяване на пениса?
Шевовете ще избледнеят с времето и няма да бъдат разбрани.

Колко е продължителността на хоспитализацията?
Излишно е да останете в болницата, можете да се приберете у дома в същия ден на операцията

Болезнена ли е операцията?
Не, можете да контролирате дискомфорта, като приемате аналгетици, когато имате нужда.

Колко скоро мога да имам полов акт след операция за изкривяване на пениса?
След операцията се прилага сексуално въздържание за около 1 месец, за да се предотвратят конците.

Кога трябва да започна да мастурбирам?
Трябва да изчакате около 1 месец. Съществуват и различни възможности за лечение за предотвратяване на нощната ерекция.

В допълнение към индивидуалните проблеми на пациента:

• Лечение на преждевременна еякулация
• Лечение на уринарна инконтиненция
• Регенеративна клетъчна терапия на пениса (RCT)
• Скротопластика
• Формиране на срамната зона
• Изграждане на скротума
се извършват процедури Моля, свържете се с нас за подробна информация.

Хирургия за удължаване на пениса

Когато погледнем нормалната анатомична структура на пениса, забелязваме, че приблизително една трета от пениса е вътре в тялото. Операцията за удължаване на пениса се основава на принципа на изваждане на частта, която остава вътре. При тази операция целостта на пениса не се нарушава, това, което всъщност се прави, е да се придвижи съществуващата околна тъкан до основата и да се изложи пениса. Уголемяване на пениса или удължаване на пениса, което можем да кажем при тази операция, или се разрязва суспензорният лигамент на пениса, или се извършва липосукция или и двете.

При приложение на липосукция мастният слой около пениса се взема с липосукция, в този случай кожната тъкан се приближава до основата на пениса с направени конци и пенисът се освобождава чрез разрязване на окачващите връзки на пениса. Целта тук е да се извади втвърдяващата се пенисова тъкан от вътрешността на тялото.

Има много фактори, които гарантират изправянето на пениса. Въпреки че повечето хора смятат, че висящият лигамент е свързан с изправената ерекция на пениса, това не е вярно. Суспензорният лигамент гарантира само, че пенисът е в центъра на таза и подравнен с него. Когато при операция за уголемяване на пениса се направи достатъчно разрязване на суспензорен лигамент, пенисът се удължава в резултат на отпускане, но не възникват проблеми, свързани с падането. При операция за уголемяване на пениса, ние отрязваме 80% от окачващия лигамент. С тази модерна техника ние не причиняваме загуба на способността за боравене с пениса, като осигуряваме достатъчно привързаност по време на полов акт, без да отделяме пениса от таза. По същия начин по време на втвърдяването не се срещат никакви проблеми.

Препоръчваме също трансфер на мазнини заедно с операция за уголемяване на пениса. Като такъв, той ще изглежда много по -естетически, за да постигне нов облик, който е интегриран в по -дебелия и дълъг пенис. След операция за уголемяване на пениса, в пениса се наблюдава удължаване от 2 до 5 cm. Операцията за удължаване на пениса е постоянна и не се повтаря, няма нужда от по -нататъшна намеса в резултат на отрязването на около 80% от суспензорния лигамент.

Често задавани въпроси

Колко сантиметра дължина се наблюдава след операция за удължаване на пениса?
Получава се средна дължина от 2 до 5 см.

Дали разрязването на окачващия лигамент уврежда репродуктивните ми органи?
Не, тази операция няма ефект върху възпроизводството

Ще имам ли проблем с ерекцията?
Не. Няма да имате проблем с ерекцията след операция по удължаване на пениса.

Постоянен процес ли е?
Да, операцията по удължаване на пениса е постоянна.

Как протича лечебният процес?
Средно възстановяването се постига в рамките на 3 седмици.

Болезнена ли е операцията?
Въпреки че болката варира от човек на човек, това е безболезнена операция като цяло и може лесно да бъде заобиколена с болкоуспокояващи.

Променя ли се неговата еректност или чувствителност?
Не настъпват промени.

Кога мога да имам полов акт?
След четири седмици може да имате полов акт, след като получите потвърждение от Вашия лекар.

Кога мога да мастурбирам?
По същия начин, след 4 седмици, можете да имате полов акт, след като получите потвърждение от Вашия лекар.

Ще бъде ли забележимо, че съм имал операция за удължаване на пениса?
Не, това няма да бъде забелязано, след като възстановяването приключи.

Кога мога да се върна на работа?
Можете да се върнете към трудовия живот след две седмици.

Кога мога да пътувам на дълги разстояния?
Можете да пътувате на дълги разстояния след седмица.

bg_BG