Естетика на корема

Коремната естетика, с други думи, Six pack („плочки“) е ефективна интервенция, която коригира мускулите на корема и създава отличителен контур.

Кои пациенти са подходящи за процедурата?

  • Тези, които не могат да постигнат желания ефект за контуриране мускулите на корема, въпреки спорта, който практикуват
  • Тези, които искат по-естетично и спортно тяло
  • Тези, които искат да постигнат бързи резултати за кратко време, могат да се възползват от предимствата на коремна естетика.

Как се извършва интервенцията за контуриране мускулите на корема?

Коремната естетика в клиниките на Estetik International се извършва, чрез използване на метода за липоскулптуриране. Липоскулптурирането е интервенция за оформяне на тялото, наричана още безболезнена липосукция. Липоскулптурирането, одобрено от FDA, е надеждна система, която точно и прецизно оформя мазнините в тялото. Принципа на процедурата работи чрез микро входове и тънки вибрационни канюли. Движението им разрушава мастните клетки и ги превръща в мастни емулсии. Това обаче не уврежда кръвоносните съдове и нервите, както и не разкъсва мускулите. Тъй като има висока вибрационна и абсорбционна функция, има оптимално въздействие и е полезно, така че да остане гладка кожата и да няма синини. Благодарение на структурата на канюлите, интервенцията помага за отстраняването на мастната тъкан в чувствителни зони, дори и в труднодостъпни места.

При коремната естетика, която се извършва под обща или локална анестезия, мускулите се маркират и се планира как да протече процедурата. Техниката на липоскулптуриране се прилага върху извивките на мускулите, като мазнините в тази област се изтъняват. Този процес, който се извършва с микро входове, позволява мускулите да се контурират и съществуващата мускулна структура става видима. Ако в коремната област има твърде много мазнини, мазнината се извлича от целия корем и след това оформя контура му. Процесът продължава средно около 1 час, като няма разрези поради факта, че се правят микровходове, което прави процесът на възстановяване изключително бърз.

Предимства на коремната естетика:

  • Приложението е лесно и практично;
  • Няма разкъсвания по мускулите и кожата;
  • Безболезнен процес;
  • Процесът се извършва чрез микро входове, без белези от разрези;
  • Процесът на възстановяване е кратък;
  • Позволява ви да имате изваян вид на коремните си мускули за кратко време.
bg_BG