Уголемяване на пениса

Увеличението на пениса е хирургическа интервенция, насочена към подобряване на функционалността или естетическия вид на органа.

Към днешна дата има многобройни проучвания за размера на пениса и повечето жени отговорили, че размерът на пениса не е толкова важен. Но мъжете са изключително загрижени за размера и подчертават, че когато останат голи, те се чувстват неадекватни с пенисите си, ако не са достатъчно дебели или достатъчно дълги.

Неотдавна публикувани анкети от различни националности и раси, относно различните размери на пениса, предизвикаха много шеги и противоречия в социалните медии и в интернет. Всичко това е очевидно при мъжете, вероятно заради наложените разбирания, че пенисите им трябва да са по-големи, по-дълги или и двете. В резултат на всичко това, днес се продават много кремове, инжекции и механични устройства. Това е изключително тъжно, защото повечето от тези механизми са или фалшиви, неефективни или изключително опасни за тялото. В резултат от напредъка в медицинската наука, естетиката за пениса предлага различни възможности за третиране, за да се увеличи размера на пениса.

Когато разглеждаме нормалната анатомична структура на пениса, наблюдаваме, че приблизително една трета от него е в тялото. Основата на операциите за удължаване на пениса се основава на тази вътрешна част. При тази операция целостта на пениса не се нарушава. Това, което всъщност се прави, е да се придвижат съществуващите вътрешни тъкани до основата и по този начин пениса да увеличи своя размер.. При тази операция, която може да се нарече уголемяване или удължаване на пениса, суспензионната връзка на пениса се прекъсва и ретропубисните мазнини се отстраняват с липосукция. Целта тук е да се извади втвърдената тъкан на пениса от тялото на пациента.

Има много фактори, от които пенисът стои изправен. Суспензорната връзка само гарантира, че пенисът е на средното ниво и нивото на таза. В операцията за удължаване на пениса се правят достатъчно суспензионни разрязвания на връзките, пенисът се удължава, докато се отпуска, но няма да създаде проблеми, свързани с неговата ерекция. При операция за удължаване на пениса ние отрязваме 80% от суспензорния лигамент. С тази модерна техника, без да прекъсваме връзката на пениса с таза, осигуряваме достатъчно закрепване и гарантираме, че пациентите не губят способността да управляват пениса си по време на полов акт. По същия начин няма проблем и във времето на ерекция. След операция за удължаване на пениса се наблюдава удължаване от 2 до 3 cантиметра. Операцията за удължаване на пениса е операция, която се прави веднъж и не може да бъде повторена след време.

bg_BG